Selected:

MMX Creatine 80Servings

RM70.00

Out of stock

MMX Creatine 80Servings

(4 customer reviews)

RM70.00

  • Pharmaceutical Grade Raw Creatine Monohydrate
  • Fast Absorbing Pure Micronized L-Creatine Powder!

Out of stock

SKU: MMX-C400 Categories: ,

Description

MMX GRADE L-CREATINE:

  • 5 Gram Of Pure Pharmaceutical Grade L-Creatine Per Serving Enhance
  • Muscle ATP Production For Power And Strength Gains
  • Build Lean Muscle Mass
  • Easy To Use Daily
  • Pharmaceutical Grade Raw Creatine Monohydrate

Additional information

Weight0.400 kg
Dimensions8 × 6 × 12 cm

4 reviews for MMX Creatine 80Servings

  1. ahmad xas

    This creatine really fast absorbing one, I feel so bulk after consuming this than others !

  2. hakkim

    sebelum ni pakai on creatine, tapi tak larut, pakai yang ni senang jer larut,

  3. Nazirul Izzuan

    Time beli creatine ni stack dgn MMX mass tu. mmg cepat gile naik. dlm sebulan naik 8kg.. sgt rekomen!!!

  4. Muhammad Arif

    MMX Creatine memang best…strength naik kaw2 punya……Stack MMX Mass dengan MMX Creatine ni memang padu….Bulking naik sangat pantas dalam masa 2 minggu je dh nmpk perubahan…Guna Pharmaceutical Grade punya creatine….So quality dia memang terjamin!!!

Add a review
Close Menu
×

Cart